Stephanie van Werkhoven

 

Ik ben Stephanie van Werkhoven. Geboren op 28 februari 1989 in Nijmegen. Op jonge leeftijd vond ik het al heerlijk om te zingen en zo kwam het dat ik op 8 jarige leeftijd bij het kinderkoor 'De Rakkertjes' in Nijmegen terecht kwam.

Van mijn 12e tot mijn 18e jaar volgde ik musicallessen bij de Lindenberg in Nijmegen. Dit was een enorm leuke nieuwe uitdaging. En al gauw bleek dat zang mijn allergrootste passie was. Daarom heb ik ook extra zanglessen gevolgd op 'De Lindenberg' in Nijmegen.

Op de middelbare school heb ik vaak opgetreden bij speciaal georganiseerd avonden waarop leerlingen hun passie konden laten zien. Op deze avonden, die drie keer per jaar georganiseerd werden heb ik ook altijd met veel plezier gezongen.

Na het VWO heb ik de PABO gevolgd en afgerond. Ook tijdens deze opleiding ben ik tijd blijven zingen. Ik heb met verschillende orkesten opgetreden en ik heb vier jaar privé zanglessen gevolgd bij 'Hester Gorter' in Nijmegen. Musical bleef ook een grote passie, maar tijdens de zanglessen kwam ik ook in aanraking met jazz. Ook jazz heeft mijn hart gestolen.

Ik heb gezongen bij big band de 'Bull Town Band' in Cuijk met als hoogtepunt een concert met de jazzlegendes Eric Vloeimans en Ilja Reijngoud.

Omdat muziek niet meer weg te denken was in mijn leven en het zingen bleef roepen, ben ik na de pabo gestart met de opleiding 'zang Jazz en Pop' aan het conservatorium 'ArtEZ' te Arnhem. Daar heb ik onder andere les gehad van Jolande Geven, Izaline Calister, Hartog Eysman en Ineke van Doorn.

In juni 2015 heb ik succesvol mijn conservatorium behaald met als verdieping koordirectie, arrangeren en klassieke zang.

Behalve dat ik dirigent ben van dit fantastische koor, ben ik ook zangdocente, vocal coach en zangeres. En dat allemaal omdat muziek mijn grote passie is en ik het met erg veel plezier doe!

Wilt u meer informatie? Bekijk dan ook mijn website www.stephanievanwerkhoven.nl of volg me via een van de links.

Social Media

Volg TrenT Voices ook op Social Media

Contactgegevens